De eerste trainingsrit is gereden: de kop is eraf! Zoals je al weet ga ik op 31 juli 2021 proberen 500 kilometer te rijden op minder dan 24 uur. Om daarin te slagen moet ik natuurlijk véél trainen.

Vorige vrijdag fietste ik alvast 307 km (!) doorheen de mooiste provincie van het land: Limburg, uiteraard! Het was mijn eerste echte test voor de #CyclingForAssjette-uitdaging. Mission accomplished alvast, de benen zijn momenteel goed.

Hieronder kan je de route zien die ik gefietst heb. Zoals je ziet, was het een mooie route: ideaal voor de eerste trainingsrit!

 

de eerste trainingsrit

Deze rit was trouwens ook ten voordele van een goed doel (twee vliegen in één klap, toch?). We fietsten ten voordele van Een Hart voor Limburg. Jaarlijks financiert deze organisatie tientallen projecten die kansen creëren voor kwetsbare kinderen en jongeren. Ook bij jou in de buurt, want er is altijd wel een project dichtbij, herkenbaar en concreet.

Dit goed doel sluit dan ook mooi aan op wat vzw Assjette wil bereiken, namelijk normaalbegaafde (jong)volwassenen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) begeleiden naar het NEC (Normaal Economisch Circuit) en/of hun een arbeidsactiviteit op maat als vrijwilliger binnen Assjette aan te bieden. Met ondersteuning en advies op maat wil Assjette de overgang van school of werken, binnen een sociaal veilige omgeving, naar het NEC begeleiden en kansen bieden vanuit het talent en de competenties van de mensen met autisme. 

Geniet trouwens ook even mee van een paar sfeerbeelden van de eerste échte rit:

Nu de eerste trainingsrit erop zit, is het ook aan jullie! Ik ben op zoek naar mensen die willen meerijden en/of die willen steunen. Laat van je horen!

Pin It on Pinterest

Share This