Hoe kan je steunen?

Wil je je bedrijf of organisatie positief in de kijker zetten? Ben je geïnspireerd geraakt door deze unieke fietservaring en het doel van vzw Assjette?

Laat dan van je horen en steun #CyclingForAssjette !

#CyclingForAssjette

Je kan op verschillende manieren een verschil maken!

Bedrijven en organisaties

Ik kan nog heel wat logistieke steun gebruiken in de vorm van fietskledij, drinkbussen, drank, voedsel of allerlei fietsmateriaal (hoop doet leven). In ruil zorgen we voor heel wat visibiliteit en allerlei extra’s tijdens de rit waar je als bedrijf kan op inhaken.

Stuur me voor bedrijven sponsoring een e-mail via jochen@cyclingismylife.be.

Sympathisanten

Het liefst heb ik natuurlijk dat er gesponsord wordt. Dat is de meest zinvolle ondersteuning. Dat kan op verschillende manieren:

Fiets een stukje mee: 10 euro per georganiseerde stop – je bepaalt zelf hoeveel. Wij zorgen voor iedereen die meerijdt een volgwagen en bevoorrading. Er is zelfs een heuse wieleroutfit voor wie de hele rit meefietst. Nice toch?

 Sponsor een bedrag! Kan je er niet bij zijn? Maar wil je me toch een hart onder de riem steken? Dan mag je ook gewoon sponseren. 

Vul het formulier hieronder in en ik bezorg je snel meer info.

Koekjes!

Samen met vzw Assjette zorgden we ook voor zelfgemaakte koekjes (met hét geheime ingrediënt: liefde!). Voor maar 3 euro per pakje kan je de actie en dus de vzw steunen. Maar jij kan nóg beter. Bestel je 10 pakjes, dan kom ik ze persoonlijk bij je afleveren! 

 

Steun vandaag nog!

Kom alles te weten over deze actie en de steunmogelijkheden!

Hoe wil ik het verschil maken voor #CyclingForAssjette?

Nadat je via het bovenstaande formulier aangaf dat je wil steunen, bezorg ik je een mail met alle details hoe je dit praktisch kan in orde brengen.

Pin It on Pinterest

Share This