Een nieuwe challenge…

…en daarvoor heb ik jou nodig!

Je hebt het al een paar keer zien passeren, maar ik ga er dit jaar opnieuw een lap op geven voor een goed doel. Ik ben al volop bezig met de voorbereidingen en met intensieve trainingsritten. Dus nu is het aan jou!

Meer uitleg over het goede doel? De rit op STRAVA? Hoe jij jouw steentje kan bijdragen. Je vindt het allemaal samengevat in deze blog!

Alles ten voordele van vzw Assjette

Ik wil met deze actie extra aandacht vestigen op wat vzw Assjette wil bereiken, namelijk normaalbegaafde (jong)volwassenen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) begeleiden naar het NEC (Normaal Economisch Circuit) en/of hun een arbeidsactiviteit op maat als vrijwilliger binnen Assjette aan te bieden. Met ondersteuning en advies op maat wil Assjette de overgang van school of werken, binnen een sociaal veilige omgeving, naar het NEC begeleiden en kansen bieden vanuit het talent en de competenties van de mensen met autisme. 

Een super-initiatief dat alle aandacht en ondersteuning dubbel en dik verdient. 

De uitdaging

Fietsen! Ik stippelde een échte ‘Ronde van Vlaanderen’ uit: van Limburg naar de kust en terug. 500 kilometer langs alle Vlaamse provinciehoofdsteden. Van Hasselt over Leuven, Gent, Brugge en Antwerpen terug naar Hasselt. Benieuwd hoe de rit er gaat uitzien? Dat kan je hieronder (en via STRAVA) ontdekken.

 

En jij? Doe je mee?

Hoe kan je nu mee je schouders zetten onder deze actie? 

Je kan uiteraard financieel steunen en dat kan al vanaf 20 euro. Super-laagdrempelig en geen reden om het niet te doen, dus. Alle opbrengsten gaan integraal naar de vzw Assjette.

Of je rijdt (een stukje) mee! Alleen is natuurlijk maar alleen en het zou fijn zijn om met een aantal mensen samen te kunnen fietsen. Ik voorzie ook tijd om samen te fietsen met minder getrainde fietsers, zodat het voor iedereen leuk blijft. Die-hards mogen natuurlijk de hele rit aansluiten. 

Je kan natuurlijk ook logistiek steunen of in natura via sponsoring of via ambassadeurschap. We zijn natuurlijk al erg blij als je in jouw omgeving posters kan uitdelen en ophangen en heel wat reclame kan maken voor deze actie. Maar ook voor bedrijven die willen steunen voorzien we in return de nodige visibiliteit. Voor wat, hoort wat.

Dus, je ziet… hoe groot of klein ook je engagement, voor vzw Assjette kan je makkelijk het verschil maken via deze actie!

Pin It on Pinterest

Share This