Het kort af. Nog één maand te gaan en dan fiets ik 500 km voor het goede doel: vzw Assjette. Ik wil tijdens mijn 24 uren-rit een gemiddelde halen van 30 km/h. En die kilometers wil ik graag verkopen ten voordele van Assjette.

Dus als je nog niet aan boord bent: je kan nog altijd jouw duit in het zakje doen!

Hoe kan je steunen?

  • Véél koekjes kopen! Elk zakje met 2 unieke koekjes, kost 3 euro. Kopen kan je hier.
  • Je kan ook altijd een eigen gekozen bedrag storten op BE35 3771 2927 1937
  • Je fietst mee! Per 50 km die je meerijdt, betaal je 10 euro voor de bevoorrading en ondersteuning onderweg.
  • Bedrijfssponsoring? We’ve got you covered. We zetten je graag in de kijker! Laat het me weten via jochen@cyclingismylife.be. (En we kunnen ook zorgen voor een factuur.)

Ben ik er klaar voor?

Absoluut! Nog een maandje te gaan en ik leef er steeds meer naar toe. De voorbije week was qua training wel iets minder intensief. Druk op het werk, druk met het gezin. Het einde van het schooljaar is in zicht en ook de vakantievoorbereidingen dienen zich aan. Het veelgehoord ‘druk, druk, druk’ steekt veelvuldig de kop op.

Geen eenzame fietser

Ik krijg vaak de vraag te horen: “Rij je die 500 km alleen?”

Gelukkig is dat niet het geval!

Momenteel krijg ik de steun van heel wat fietsfanaten: Walter Martens (volledige rit), Filip Aerden (halve rit), Jolien Goyens (volledige rit), Koen Gillard (100 km), Karl Zwinnen (100 km), Gwen Bogaerts (halve rit), Jago Van Soom (hele rit), Philippe Vaes (50 km), Pieter Flamend (hele rit), Marc Bogaerts (halve rit), Bart Vanduffel (halve rit), Marc Vanstraten (hele rit). Wat een fijne groep is dat al!

En ja hoor, voor je het vraagt, er is nog plaats voor jou om deel te nemen! Geef me een seintje via jochen@cyclingismylife.be.

Zichtbaarheid voor Assjette

We willen natuurlijk ook de naam én vooral het doel van vzw Assjette in de kijker zetten. Daarom gaan we op 29 en 30 juni in de school Kindsheid Jesu in Hasselt reclame maken voor de actie. Wil je ook helpen om mee promotie te maken? We hebben A2-affiches om op te hangen en ook de Facebook-posts mogen altijd gedeeld worden…

We geven er allemaal samen nog een lap op voor Assjette! Let’s go!

Pin It on Pinterest

Share This