Het doel is in zicht. De laatste rechte lijn is ingezet. Alhoewel… het is eerder een gebogen lijn. Of een stippellijn. De zomervakantie strooide wat roet in het eten.

Ik ben momenteel volop nog aan mijn conditie aan het werken. Die zit al goed, maar moet natuurlijk op peil worden gehouden. Zoals je kon volgen op deze blog, volgde ik een strak trainingsschema. Maar sinds de start van de zomervakantie liep er toch het één en het ander in de soep.

Zo was het weer niet al te best (een understatement én niet verwonderlijk in ons Belgenlandje). Ik lag ook vier volledige dagen plat met buik- en darmklachten wat er dus voor zorgde dat ik mijn schema helemaal niet meer kon volgen. Daarbij kwam ook nog eens dat er veel geregeld moest worden (ophangen van affiches, vervoer regelen, de planning afwerken, …) waardoor er toch wel wat ‘gezonde’ stress de kop opstak.

Gisteren kreeg ik normaal ook mijn tweede Pfizer-prik, maar ik heb dat uitgesteld tot 2 augustus, om de apotheose van deze warme actie niet in het gedrang te brengen. Ik heb even getwijfeld, omdat ik het vaccin wel erg belangrijk vind. Maar voor het goede doel moet je iets over hebben.

Eergisteren, op onze nationale feestdag, ben ik al het eerste gedeelte van de rit gaan verkennen. Dat was meteen ook een goede test voor de benen. Ik ben blij te kunnen zeggen dat het momenteel goed zit. De benen én het hoofd. Ik kijk er zo hard naar uit!

En je weet: je kan me nog altijd steunen! Vooral door de koekjes van vzw Assjette aan te kopen, die speciaal voor deze actie werden gemaakt. Je vindt alle info hieronder.

Hoe kan je steunen?

  • Véél koekjes kopen! Elk zakje met 2 unieke koekjes, kost 3 euro. Kopen kan je hier.
  • Je kan ook altijd een eigen gekozen bedrag storten op BE35 3771 2927 1937
  • Je fietst mee! Per stop die we organiseren, betaal je 10 euro voor de bevoorrading en ondersteuning onderweg.
  • Bedrijfssponsoring? We’ve got you covered. We zetten je graag in de kijker! Laat het me weten via jochen@cyclingismylife.be. (En we kunnen ook zorgen voor een factuur.)

We geven er allemaal samen nog een lap op voor Assjette! Let’s go!

Hieronder zie je ook de video die ik op 21 juli ook deelde via o.a. onze Facebook-pagina.

Pin It on Pinterest

Share This