Ik maak me stilaan op voor een nieuwe challenge met Cycling is my Life. Je leest er binnenkort alles over op deze website, maar het komt er kortweg op neer dat ik ga proberen 500 kilometer te rijden op minder dan 24 uur op 31 juli.

Maar dat wil niet zeggen dat ik de challenge van vorig jaar loslaat. Op 6 april ging ik samen op stap met Klaas Vanspauwen, Gerben Hermans en… jawel… Kris Vanspauwen, dé man waarvoor we met z’n allen van #CyclingForKris een succes maakten. “Op stap?”, hoor ik je vragen. Jawel, we namen de fiets naar de 100ste chemokuur van Kris. Wat. Een. Doorzettingsvermogen.

Ik heb onmetelijk veel respect voor deze man. Daarom dat ik ook blijf doorzetten om elk jaar een nieuw goed doel te steunen. Dit jaar wordt dat vzw Assjette, een organisatie die normaalbegaafde (jong)volwassenen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) begeleidt naar de arbeidsmarkt. Met ondersteuning en advies op maat wordt de overgang gemaakt van school of werken naar de reguliere arbeidsmarkt, binnen een sociaal veilige omgeving. Assjette biedt verschillende ondersteuningsvormen aan, van individuele coaching tot ateliers en allerlei activiteiten.

Hou dus deze blog in de gaten, want binnenkort vertel ik je hoe je kan steunen, en op welke manier we voor de vzw Assjette voor heel wat visibiliteit en broodnodige steun kunnen zorgen.

Tot binnenkort!

Pin It on Pinterest

Share This